NOGOMETNO SJEĆANJE

DomeStuttgart/ U nedjelju, 02.03.2014 održan je 4. humanitarni nogometni turnir u čast pokojnog Dominika Šerke, koji je preminuo 2010. godine nakon teške bolesti.

Turnir je održan u Stuttgartskom kvartu Botnang na nogometnom terenu SKG Botnanga. Na turniru su sudjelovale 4 lokalne momčadi: ASV Botnang, MTV Stuttgart, SG Stuttgart West te domaćin SKG Botnang. Uvjerljivi osvajač turnira bio je MTV Stuttgart.

Scena sa jedne utakmiceUz odličnu atmosferu na terenu se roštiljalo i prodavalo piće. Sav prihod od te prodaje je tradicionalno išao DKMS-u. Skupilo se otprilike 1000 € koji su direktno poslani DKMS-u.

Turnir je organizirao Mihael Knezović uz pomoć Daniele Đerek, Tomislava Knezovića, Ante Knezovića, Marina Bošnjaka, Daniela Tokića i Antona Kordića, koji su prijatelji Dominika Šerke, te braće Bernarda i Davida Šerke.

– Veliko hvala organizatoru i njegovim pomoćnicima za uloženi trud i uspjeh ovog turnira koji se već po 4. put organizira za vrijeme rođendana pokojnog Dominika Šerke, pišu braća Šerko zadovoljni ovim živim sjećanjem na njihova brata.

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments