SAKUPLJANJE POMOĆI U MISIJI

www.hkmberlin.de
a8bfce1b35b25b98e185785e8a683747_MBerlin
/ Hrvatska katolička misija u suradnji sa Zavičajnim Klubom Tijarica, župnim vijećem HKM Berlin, Zborom mladih, Framom, S.D. Croatia, Hrvatskom dopusnom nastavom te školama u kojima nastavu pohađaju hrvatska djeca, nastavlja i kroz sljedeća tri tjedna s prikupljanjem pomoći stradalima u poplavama u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini.

Osim svojih novčanih priloga, a koje možete dati svakoga dana nakon svete mise u sakristiji ili nakon nedjeljnih svetih misa na izlazu iz crkve kod ministranata, od četvrtka ( 29. svibnja, op. ur) pa naredna tri tjedna se prikuplja pomoć i u hrani i u ostalim materijalnim stvarima i to radnim danom od 17.00 do 19.30 sati.

Prikupljamo sljedeće:

ROBA – neka bude čista i uredno složena kako bi se mogla odmah upotrijebiti.
HRANA – Flaširana voda, konzervirana hrana (povrće, voće, grah, riba u konzervi, juha, sok), visokoenergetska hrana (suho meso, sušeno voće), hrana za dijabetičare i starije osobe, krekeri, čokoladice, začini: sol, šećer, papar, kava (instant, obična), čaj – vrećice, kakao.
TOALETNE POTREPŠTINE – Pribor za prvu pomoć: gaze, zavoji, flasteri, alkohol, lijekovi protiv bolova. Toaletni papir, obične maramice, češalj, škarice, ručnici (krpeni ili papirnati), sapun, gel za suho pranje ruku, vlažne maramice, pasta za zube, četkice za zube, šampon, sredstva za žensku higijenu (ulošci, tamponi), britvice za jednokratnu upotrebu, gel za brijanje, sredstva za čišćenje i dezinficiranje.
ZA DJECU – kašice za bebe, mlijeko za dohranu, pelene, dječji puder, vlažne maramice za bebe, kreme, odjeća.

Ukoliko je nekome bliže, svoju pomoć može dostaviti i na adresu: Stipe Pervan, Enzianweg 67A, 14532 Stahnsdorf, tel. 03329-611-844. Paketi bi trebali biti od Bauhaus 60×40 cm.
Unaprijed se svima zahvaljujemo na svakoj donaciji i neka svima Gospodin obilato uzvrati.

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments