MEGA TURNIR NA CROATIJINOM TERENU

tekst i foto: Sonja Breljak
gemeinsam 2Berlin/ Na Friedrich-Ebert stadionu, sportskom terenu gdje je domaćin naša berlinska Croatia, održan je veliki nogometni turnir u organizaciji Fraunhofer Institut für Zuverlässigkeit und Mikrointegration.

-Trebaju fotografa, vele mi. Super! Tako provedoh petak popodne i cijeli subotnji dan, u, to moram reći,  vrlo simpatičnom, raspoloženom i ugodnom društvu.

Turnir je okupio oko 400 sudionika. Ekipe su stigle iz brojnih gradova širom Njemačke: Berlin, Kassel, Stuttgart, München, Freiburg, Bremen …

Prošle je godine pobjeda pripala berlinčanim pa stoga i ovogodišnje domaćinstvo. Dogodine će turnir biti u Bremenu jer je ekipa iz Bremena  ove godine, na netom završenom turniru, osvojila pobjednički pehar.

U neposrednu organizaciju turnira bio je uključen i Marko Kalajica, suradnik instituta, inače nogometaš berlinske Croatije. A bilo je puno posla i za druge iz Croatije. Naime, SD Croatia se brinula o jelu i piću za sudionike turnira. Riječi zahvalnosti  i pljesak na kraju, rekli su dovoljno o zadovoljstvu organizatora i sudionika turnira, Croatijinim domaćinstvom.

Bio je to jedan mega turnir. I organizatoru i domaćinu: -Svaka čast!

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments