BUNJEVAČKO KOLO TRAŽI PRIJATELJE

Stiglo nam pismo iz Subotice
unnamed (1)Poštovani,
Davne 1992. godine naš Hrvatski kulturni centar “Bunjevačko kolo”, gostovao je u Berlinu i domaćin nam je bio tadašnji Folklorni ansambl “Mladost”.
Upoznao sam tada obitelj Šavor koja je mene ugostila u svom domu. Nemam nikakve informacije o njima, pa ovim putem pokušavam da stupim nekako u kontakt sa njima.
Isto tako tražim i gospodina Marković Miodraga- Kokora, koji je tada bio predsjednik FA “Mladost”.
Zahvalan za svaku informaciju, želim Vam svako dobro!
Dejan Kovač, tajnik HKC “Bunjevačko kolo”, Preradovićeva 4, 24 000 Subotica, tel: +38124 556-898
0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Violeta Kalikj
Violeta Kalikj
8 years ago

Postovani, Molim Vas da me obavjestite ima li kakve mogučnosti realizacije izložbe hrvatske umjetnice ANE JAKIĆ DIVKOVIĆ u Berlinu, koja se nedavno svojim radovima pretstavila samostalnom izložbom u Galeriji “Ko-Ra”J.U.Doma kulture “Kočo Racin” u Skopju.Izložbu je osobno otvorio veleposlanik R.Hrvatske u R.Makedoniji, N.E.Ylatko Kramarić. Kako su njeni radovi neposredno inspirirani hrvatskim narodnim pripovjetkama te bogatom hrvatskom baštinom, uz obilje mašte iznimno bi nam bila velika radost pretstaviti umejtnicu i njemačkoj publici,ako za to postoji kakav izložbeni prostor Katalog iyložbe je tiskan sa kolor fotografijama i na hrvatskom jeziku, a po potrebi bi bio preveden i na njemački jezik. Lijep pozdrav… Read more »