KOMENTAR TJEDNA

Komentar na tekst “Treba me za uši” 

Z.Gleißberg
/24.08.2014./ E da, povući za uši …opet smo kod one teme recimo o Jozeku i Marici kaj žive u malom stanu Njemačkoj a doma kućerine prazne … tužne ….svojevremeno tema napisana od Emila koja je dobro podigla prašinu …

Ovaj gospodin bar prizna da ga treba povući za uši …

Josip Mayer/23.08.2014./ Puno toga se tu može dodati …treba li nekog domoljuba za uši zato što želi Hrvatskoj bolje nego što to postoji u Njemačkoj.

Neka se i ne zaboravi i generacije kojim će naši domovi ostati ….na kraju kraja svi smo u stvari u Europi …nekome će dobro doći.

 

 

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Josip Mayer
9 years ago

Za uši bi trebalo povući sve dosadašnje hrvatske političare (ali i buduće ako to ne učine) Koji nisu bili kadri..ispuniti građanske snove i želje, te stvoriti ciljane preduvjete željenog povratka svojih iseljenika,onih koji to žele.Danas im kuć nebi zjapile prazne,nit bi u Hrvatskojbila postajala tolika ekonomska kriza, nit tolika kriza nataliteta. Jedina im je ne istrošena mogućnost hrvatskih političara da se goruće zauzmu, kako bi se hrvatskim građanima omogućio. Uz domaći ..Dnevnik na HTV1.. i.. Dnevnik za iseljeništvo ili dijasporu. To bi im bila jedina alternativa ali i dobro djelo,da ih se konačno ne vuče toliko za uši, nit toliko… Read more »