PLODNA SURADNJA NA POMOLU

Naša nova suradnica zove se Jadranka Ivanović-Bolog 

uredila: Sonja Breljak
diogen fotoPoštovanje gospođo Breljak, od danas sam član Vaše fb grupe Hrvatski glas Berlin. Upravo sam htjela nešto objaviti ali ta opcija ne postoji, pa čak Vam se ni poruka ne može poslati? Ne razumijem koji je cilj ove Vaše grupe ako drugi ne mogu ništa objaviti, komunikacija, razmjena mišljenja i informacija je sve. Srdačan pozdrav!

Eto, tim riječima nam se prije koji dan obratila Jadranka Ivanović Bolog iz Stuttgarta. Mi odgovorismo hitno kako naše pravo lice nije na fejsu ( je li ičije?) te uputismo na naš Impresum, naslovnicu i sadržaj Hrvatskog glasa Berlin.

Možete pisati našem uredništvu, do  mile volje komentirati ispod svakog teksta a ako dobro pišete, i postati našim suradnikom, napisasmo u odgovoru.

I evo, rezultat ove komunikacije je pred nama: Jadranka Ivanović Bolog je naša nova suradnica u rubrici Poezija a po svemu sudeći, bit će izvrsnih priloga iz Jadrankina  pera i u rubrici Priče.

Po našem dobrom običaju, objavljujemo fotografiju i par biografskih rečenica o novoj suradnici.

Jadranka Ivanović Bolog: Rođena, odrasla i živjela sam u Boki kotorskoj, zavšila prvi stupanj pravnog fakulteta u Sarajevu a sad živim u Stuttgartu od 1991. godine. 

Udata sam i imam jednog 19 -godišnjeg sina koji je student na Akademiji za medije. Ovdje sam završila  Schule für Haus -und Familienpflege, radila u toj struci jedno vrijeme, momentalno više ne.
 
Bavim se pisanjem poezije i kratkih priča, poeziju sam već objavila u 5 zbirki  a priče do sada nisam objavljivala. Posto imam afiniteta za pisanjem javljam Vam se sa iskrenom željom za suradnju sa Vama na portalu Hrvatski Glas Berlin …
I mi imamo istovjetnu iskrenu želju, Jadranka. Evo nas zajedno na početku jedne lijepe suradnje, upoznavanja i prepoznavanja.
Baš volim ove divne početke!
Urednica

 

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments