KOMENTAR TJEDNA

Komentar na tekst “Kako izabrati predsjednika”

Download441121-150x150Milica Schmidt/ Svaki pravi novi kandidat za predsjednika treba svojim došadašnjim radom pokazati svoje sposobnosti a ne samo riječima, napadima na postojećeg predsjednika ….djela su važna ….

Predstavljanje kandidata u medijima je prilično površno… A predsjednik nije bitno koji, nije “bog”. Narod je u potražnji za “idolima” kao u nekadašnjem socializmu ….a to se do danas nije pokazalo baš dobrim ….

Kandidati nek pokažu preko medija svoju sposobnost. Tko samo blati druge blati više sebe. A ako nema boljeg kandidata do sadašnjeg, jasno je što će bit i ….

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Josip Mayer
9 years ago

Pa evo vam ga dražene Vjerujem da svaki novi prijedsjednički mandat pridonese nešto novoga.A li nama je potrebno uz nešto novo ispraviti i ono staro. Uz put čovjek ima ugled u hrvatskoj,europskoj kulturnoj,glazbenoj i političkoj javnosti ima politička i prijedsjednička radna iskustva. I ako se to ustvari što nudi to su vrlo važne stvari za budućnost,politički društveno i gospodarski. A to su ustavnie promjene koje nudi Josipović, ako prođu, mijenjao bi se cijeli model izbora saborskih zastupnika – 50 posto zastupnika biralo bi se u izbornoj jedinici, a drugih 50 posto preferencijalnim glasovima. Ako prikupe 10.000 potpisa, građani bi mogli… Read more »

drazen katic
drazen katic
9 years ago

slazem se sa vama gospodjo schmidt da je prezentacija kandidata u medijima neinformativna. svodi s euglavnom na pokazivanje mana i nedostataka suparnika. mene bi zanimalo da zaista u medijima procitam izborni program kandidata.
ugodno vecer. drazen katic