PORUKA PRIJATELJA

Stiže nam lijepa, pisana i foto  poruka naših prijatelja s Glasa Hrvatske HRT-a, točnije koordinatorice programa Tatjane Rau
Draga Sonja,
Tebi, te svim korisnicima i prijateljima Hrvatskoga glasa iz Berlina, lijepe i tople pozdrave šaljem u ime našeg HRT-ovskog Glasa, na kraju ljeta i odmora, a na pragu nove jeseni i novih radnih pobjeda.

U tom našem glasozvučju u kojem ponekad razmjenjujemo teme, informacije i dajemo podršku jedni drugima, uvijek se rado sjetim naših razgovora u eteru Hrvatskoga radija i emisiji Hrvatima izvan domovine koje smo ostvarivali s istim ciljem – spajati domovinsku i iseljenu Hrvatsku.
Nadam se da će korisnici Hrvatskoga glasa Berlin posjetiti i mrežnu stranicu  http://glashrvatske.hrt.hr/ , te se veselim nastavku naše suradnje.
Za kraj, uz najljepše želje, preporučujem jednu našu razglednicu kojom simbolično ispraćamo ljetnu radijsku sezonu i nadam se da će vas sve skupa razveseliti ovaj ”slikovni” pozdrav s našeg divnog Jadrana ...http://glashrvatske.hrt.hr/int/draz-otvorenog-mora/
Tatjana Rau
Koordinatorica programa Glas Hrvatske HRT-a
0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Josip Mayer
Josip Mayer
8 years ago

Draga Tatjana

Hvala Vam na vašem iskrenom pozdravu i pozivu,na http://glashrvatske.hrt.hr/ , te .http://glashrvatske.hrt.hr/int/draz-otvorenog-mora/.
U smislu spajanja domovinske i iseljene Hrvatske i ako mi nije poznato da postoje dvije hrvatske,složit ću se sa tme djelomično.
Dodao bi sljedeće,pregledao sam obadvije stranice pomoću gore nama upućenih linkova.I vjerujem da će te stranice posjetiti na neke i javiti,više naših iseljenika.A da bi nam se dogodilo željeno,u smislu spajanja domovine i iseljeništva,potrebno nam je kao prvo još više jačanje medija…A to znači još više zajedničkog rada i zalaganja,više dvosmjernih,linkova..

Iskreni Vam pozdrav
Josip Mayer