OPROŠTAJ

100_3662 (1)Slavonski Brod/ Vijest je letjela brže od ptice …kažu stihovi. I baš je tako. Brže od ptice stigla je i do nas, a kad kažem nas mislim na NAS širom svijeta, koji smo u srijedu izjutra saznali, zabilježili, prenijeli ili pročitali vijest o smrti Željka Muževića, našeg prijatelja i suradnika, vrsnog novinara, branitelja, čovjeka.

Ispraćaj na posljednje počivalište, kojemu je prethodio komemorativni skup u organizaciji kolega-novinara, točnije brodsko posavskog ogranka Društva novinara kojeg je Željko bio član, dogodio se u popodnevnim satima ovoga četvrtka na podvinjskom groblju.  Željko je pokopan uz vojne i sve druge počasti.

I naš brodski ogranak pritom odavanju počasti, nije izostao.  Željka su na posljednje počivališe ispratili, naš urednik Antonio te suradnici i dragi prijatelji Slavica iz Brodskog Stupnika, Marija koja je stigla iz Kutjeva, Stipa iz Željkova Podvinja …

U ime redakcije, uredništva, suradnika i čitatelja Hrvatskog glasa Berlin, položili su vijenac cvijeća na zemlju koja je u svoj zagrljaj primila dragog nam prijatelja.

100_3661 (2)

 

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
slavonac
slavonac
8 years ago

Nismo bili veliki prijatelji, moglo bi se reći dobri
poznanici. Sa pokojnom sam mu suprugom radio
u istoj firmi što je rezultiralo paralelnom kupovanju
brako prikolica i jednom zajedničkom kampiranju
u Prapratnom na Pelješcu…. Ali eto odoše tako
brzo iz naših života, nadam se ne i iz sjećanja.

Josip Mayer
Josip Mayer
8 years ago

Ne znam Željko dali će nas netko razumijeti,koliko se može zavoljeti čovjek i ako ga nikad u životu nisi susreo.Osim tek samo u feisu, sa njime razmjenio par prijateljskih riječi.

A ,sada Željko počivaj u miru,neka ti bude lahka zemlja.