SRCE NA DLANU

tekst: Sonja Breljak
foto: Ivica Vlašić
unitledBerlin/  Malo je kada koja (bilo koja) promocija neke knjige izazvala toliko zanimanja i dovela toliko publike kao ova, netom prošla-promocija “Ono malo duše”, priče o djetinjstvu, iseljeništvu povratku autora Emila Cipara.

Promociju je otvorila te o svom i Emilovom radu, susretu i nastanku suradnje i portala,govorila, Sonja Breljak, izdavač i urednica Hrvatskog glasa Berlin.

O knjizi je govorio Adrian Kostre, urednik na Radio Berlin Brandenburg. Izvanredno je čitao priče iz knjige “Ono malo duše” te na najbolji mogući način prezentirao djelo i autorov lik.

Tijekom večeri posvećene u drugom dijelu obilježavanju osme obljetnice Hrvatskog glasa Berlin, nastupili su Evelin Novak, Ženski vokalni sastav, DueDeni, Zbor Hrvatske katoličke misije Berlin, pjesnikinja Slavica Sarkotić te folklor Hrvatske zajednice.

Na kraju je, pošto su svi posluženi slatkim i slanim “specijalitetima”, Tamburaški orkestar “Wellebit 1902, održao pravi mali koncert u kojemu su svi uživali.

Za ovu prigodu, promociju “Ono malo duše” i  obilježavanje obljetnice našeg Glasila, stiglo je u Berlin više suradnika, kako iz Njemačke tako i iz Hrvatske.

Izvrsna večer koja je pokazala kako naši ljudi vani cijene rad, jednostavnost i kulturu, pisanu riječ i pjesmu i kako se sav naš uloženi rad i trud pretvorio u zadovoljstvo i strostruko nam se time vratio.  Pravo zadovoljstvo je primiti i dati srce na dlanu.

Album s fotografijama: Promocija knjige Emila Cipara “Ono malo duše”, Berlin 16.04.2016.

 

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kopic Elizabeta
Kopic Elizabeta
8 years ago

Draga Marija slažem se.Bilo je stvarno upravo kako si napisala. Pozdrav Elizabeta

Marija
Marija
8 years ago

Nazočila sam ovom iznimnom događaju. Sve mogu svesti u tri riječi: “BILO JE VELIČANSTVENO!”