HODOČAŠĆE U SWIEBODZIN

maxresdefaultBerlin/ Nadbiskup Heiner Koch poziva sve vjernike na hodočašće u svetište „Božanskog milosrđa“ u Swiebodzin. U tom se svetištu nalazi 33 metra visok kip Krista Spasitelja. Hodočašće je u subotu 01.10.

Polazak je u 08.00 sati ispred poljske misije (Lilienthalstr.) i ispred župe Corpus Christi (Conrad-Blenkestr. 64, Prenzlauer Berg) s autobusima. Vožnja traje otprilike 2 – 2.30 sata.

U Swiebodzinu ćemo slaviti misu s našim nadbiskupom i svećenicima iz misija, sudjelovati u procesiji do kipa Krista Spasitelja, ručati i sudjelovati na kulturnom programu kojega će osmisliti berlinske misije. Bilo bi lijepo da oni koji imaju narodne nošnje idu u njima. Neka se vidi sva ljepota tradicije naših krajeva.

Povratak je u 20.00 sati. Cijena je 22 € za odrasle, a za djecu i mlade do 18 godina hodočašće je besplatno. U cijenu je uračunat prijevoz, ručak, kava i kolači. Prijaviti se možete u sakristiji, župnom uredu, ali i na stranici berlinske nadbiskupije (www.erzbistumberlin.de/bistumswallfahrt).

Na stranici se nalazi formular za prijavu. Oni koji žele putovati osobnim automobilom neka se također prijave. Cijena za njih je 10 € za ručak, kavu i kolače, obavještava Hrvatska katolička misija Berlin.

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments