VJERUJEŠ LI OVO

Iz pisma čitatelja

piše: Dražen Radman
pisanje
Ova događanja postaju sve učestalija i kao da više nema sigurnog mjesta u Europi. Mislim da će toga, nažalost, biti sve više.
Tu se ne radi o ljudskoj razini i raciu. Tu se radi o potezima na duhovni pogon. Jedino što u duhovnoj sferi postoji Bog i postoji Sotona.

Ovaj potonji nadahnjuje i gura na zlo. On je jači od pijuna zvanog – prevareni čovjek.

Bog ne čini zlo. On dopušta da ljudi imaju slobodnu volju. Oni je koriste za sebe i svoje prohtjeve. Za Boga mnogo ne mare.

Europa nije htjela niti jednom jedinom rečenicom staviti u svoje ustavne temelje – ‚kršćanske korijene‘. Zato je sada porozna. I slaba. Nezaštićena od Boga jer je, umnogome, tako htjela.

Prevareni će biti i oni koji će sutra napasti neku džamiju. Neće znati da se zlo zlim hrani. I osveta osvetom.

Sotona ne zna za ljubav i dobrotu. Ne zna za oprost. Zato koristi sav raspoloživi arsenal koji počiva u ljudskom srcu. U srcu koje je širom otvoreni za nevolju ako nema Branitelja. Ako se nije odlučio za Njega. Predao mu cijeli život.

Ovo je stvarno vrijeme za ozbiljno razmišljanje i i još ozbiljnije donošenje potrebnih, ali teških zaključaka. Zatim i odluka. Onih koje su Bogu mile. Onome Bogu koji je sišao među nas i pokazao nam što znači biti čovjek. Srećom i milosti im planom, nije ostao visjeti na križu. Nije ostao ni u grobu. Smrt ga nije mogla zadržati.

Ako tko i umre, a vjeruje u mene, živjet će.‘

‚Vjeruješ li ovo?‘ pita nas i danas. P

ita nas Onaj koji je bio sve samo ne mali Bog, Božić.

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments