MLADI NOGOMETAŠI U ISERLOHNU

tekst: Ante Karačić
Iserlohn/  Od 21. do 22. siječnja održava se treći po redu turnir mladih nogometaša do 15 godina u Iserlohnu. Prošle godine je u finalu Borusia Dortmund pobijedila Dinamo Zagreb.

Turnir organizira Tobias Wolfsheimer preko malog lokalnog kluba SSV Kaltof. U organizaciji dosta pomažu hrvatski i kosovarski ugostitelji koji žive u Iserlohnu i okolici.

Nakon kvalifikacija, u završnici će sudjelovati 20 ekipa koje će biti podijeljene u četiri skupine. Iz svake skupine u daljnja natjecanja idu po dvije ekipe.

Dinamo je u vrlo teškoj skupini sa Herta Berlin, Bayern Leverkusen i Eintracht Frankfurt.P ored pomenutih klubova nastupit će gotovo svi njemački prvoligaški klubovi plus: Basel, PSV Eindhoven, Priština, jedna poljska ekipa i Arsenal London.

To će ujedno biti i veliki skup menadžera i trenera svih europskih liga koji će sigurno doći vidjeti buduće nogometne zvijezde.

Bit će to i velika prilika za mlade Hrvate a posebno dinamovce koji žive u NRW da podrže svoje ljubince. Navijačke skupine Dinama već pripremaju zastave i transparente.

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments