IZVRSNA ZABAVA POD MASKAMA

tekst i foto: Sonja Breljak    ...foto album
154Berlin/ Bile su to vrlo posjećene, vesele i zanimljive maškare u Hrvatskoj kulturno-umjetničkoj i sportskoj zajednici Berlin. e.V.

Brojna djeca i odrasli, s maskama ili bez, ispunila su prostor Hrvatske zajednice.

U programu koji je vodila potpisnica ovih redaka, a pomagala buduća moderatorica Hrvatske zajednice (jednoga dana!), devetogodišnja Lea Mijatović, bilo je plesa, pjesme, natjecanja, darova, svega.

Sve je pozdravila predsjednica Hrvatske zajednice, Mira Kiš.  Glazbeno je goste zabavljao Damir Kozarić. Plesala su djeca iz malog folklora Hrvatske zajednice a potom i djevojke iz srednjeg folklora a s njima i izvrsni plesač Santino Kušević. Karnevalski nagovor i šaljivi skeč, izvela je Milenka Primorac. 

143Žiri koji je birao najljepše maske, činili su: Jelana, Ankica, Ante, Zvonko i Svjetlana. I nije to bio jednostavan zadatak.

Naime, kod toliko lijepih dječjih maski, žiri je bio vrlo neodlučan. Svatko je imao svoga favorita. A i sva djeca su bila preslatka. Tako su darove, kompromisno, i dobila sva djeca. I svi su se radovali.

Kod izbora odraslih maski, žiri je bio malo stroži te je, dok je trajao  ples, pomno motrio zamaskirane plesače. U izboru prva tri mjesta, bili su suglasni. Najuspješniju masku imala je Lidija Bonnes, drugo mjesto je osvojila Anela Mijić a treće, Kristina Škorić. 

Zabava je naravno, potrajala do kasnih sati.

foto album: Maškare 2017. u Hrvatskoj zajednici Berlin

 

 

 

 

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments