MLADI NA PUTU ZA VUKOVAR

6a7cf0df-0e44-4e52-bfd3-262081dc58f4-888x544Berlin/ Preko sedamdest mladića i djevojaka je u organizaciji Hrvatske katoličke misije Berlin, danas otputovalo za Hrvatsku, točnije avionom do Zagreba pa dalje do glavnoga cilja-Vukovara.

U Vukovaru će mladi iz Berlina, zajedno s dugima iz Hrvatske i svijeta, doživjeti ozračje Susreta hrvatske katoličke mladeži koji traje do 01. svibnja.

Mladi Hrvatske katoličke misije Berlin već su dva puta sudjelovali na Susretima hrvatske katoličke mladeži, u Sisku 2012. i u Dubrovniku 2014. godine te su imali izrazito pozitivna iskustva.

U okviru pripreme za odlazak na Susret hrvatske katoličke mladeži u Vukovaru, mladi su još od prosinca 2016. godine prošli  različite duhovne i informa tivne pripreme.

Pripremu i putovanje mladih iz Berlina na Susret hrvatske katoličke mladeži u Vukovar koordnirao je tim koji čine: voditelj Fra Edvard Sokol i članovi župnog vijeća, koji su sudjelovali i u organizacije prošla dva putovanja na SHKM: Anica Krstanović, Suzana Smolković i Draška Perić kojima se pridružila i Rozika Tustonjić.

Želimo im sretno putovanje!

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments