OTVORENA VRATA ISELJENICIMA

Iz Veleposlanstva RH u Njemačkoj stigla nam je sljedeća obavijest. Koliko je zanimaljiva i korisna vama, dragi naši čitatelji širom svijeta, prosudite sami!

Poštovani,

ovim putem slobodni smo Vas obavijestiti da će Ured predsjednice RH gđe Kolinde Grabar-Kitarović u subotu, 22. srpnja 2017. otvoriti svoja vrata za hrvatske iseljenike i pripadnike hrvatskih manjinskih zajednica, s ciljem odavanja zahvale, odnosno priznanja značaju i ulozi hrvatske zajednice u inozemstvu.

Detaljan program, zajedno s informacijama o prijavi te rokovima za provedbu registracije, bit će objavljen na stranicama Ureda predsjednice RH. Vezano uz moguća daljnja pitanja vezano uz organizaciju navedene manifestacije, ljubazno Vas molimo da se obratite Uredu predsjednice RH.

Ovim putem također podsjećamo da se, u organizaciji Hrvatskog svjetskog kongresa u suradnji sa Središnjim državnim uredom za Hrvate izvan RH, u razdoblju 18.-22- srpnja 2017. u Zagrebu održavaju Hrvatske svjetske igre. Ovo je četvrto izdanje navedene sportske manifestacije koja, sada već tradicionalno, okuplja više stotina sudionika koji žive izvan granica RH. Više informacija na: http://hsi-cwg.com/

S poštovanjem,

Veleposlanstvo Republike Hrvatske

Botschaft der Republik Kroatien

Ahornstr. 4
10787 Berlin
Tel.:  0049 30 23 62 89 63
Fax.: 0049 30 23 62 89 65 (66)
e-mail: berlin@mvep.hr

 

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments