FINALE NA PENALE

 

tekst: Sonja Breljak
17903388_1057719741039263_1576388864646897413_nBerlin/ SD Croatia Berlin je preko vikenda i blagdana organizirala trodnevni, nogometni, tradicionalni, 30. po redu “Pfingst Turnir”.

Sudjelovalo je 13 ekipa.

U polufinalnim susretima igrali su: Caffe bar Barman i Chicago te Dalmatino i M&M Ćuk.

U finalnom susretu između Livno Chicago i M&M Ćuk, pobjednik je postao poznat tek nakon izvedbe udaraca s bijele točke. (0:0, 1:2)

Tako je ovogodišnji pokal pobjednika, nakon uspješnijih izvedbi udaraca s bijele točke, pripao ekipi M&M Ćuk. Drugo mjesto je osvojila ekipa  Livno Chicago. Treće mjesto je izborio Caffe bar Barman a četvrti je “Dalmatino”.

Za najboljeg strijelca proglašen je Albert Vincetić (Croatia). Najbolji igrač je Zoran Vukadin (M3M Ćuk). Pokal za najboljeg vratara pripao je, odlukom ocjenjivačkog suda, igraču  koji je igrao u sastavu Livno Chicago, Ivanu Prelivanu-Zengi. A on je, velikodušno, odmah nakon proglašenja i dodjele pokala, isti predao u ruke vrataru Zoranu Nikitoviću iz ekipe M&M  Chicago dajući tako kompliment obranama vratara pobjedničke ekipe “M&M Ćuk.

Sve je u organizaciji bilo u redu, javlja nam naš izvor, samo vremenske prilike nisu baš išle organizatoru u prilog pa je i finalni susret odigran pod pljuskom koji je svojom jačinom na kraju “potjerao” doma  i skoro sve gledatelje.

Ovogodišnji Turnir svetog Ante” je radi drugih obaveza i,organizacijskih pitanja SD Croatie Berlin, otkazan!

 

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments