A SAD JOŠ, PROGLASITI NAJBOLJE

Ankica i Ante Karačić, oranizatori međunarodnog likovno-literarnog natječaja

Foto14Iserlohn/ Taman kada smo pomislili da je sve gotovo jer su prošli svi zadani rokovi s produžecima,  dječji radovi ne prestaju stizati.

A i mi smo ih prestali brojati i upisivati, čekamo da sve stigne. Na zadnjem brojanju je bilo 500 radova od 100 nastavnika iz 70 škola i udruga.

Naknadno smo dobili pisma iz Rijeke, Zagreba, Cerovec Vukmanički-Karlovac, Varaždin, Valpovo, Slatina, Garešnica, Brod Moravice, Bjelovar

Fuzine, Koprivnica, Jelisavac, Požega, Crikvenica, Zlatar Bistrica, Lovran i na kraju HKUD  V. Nazor Sombor Vojvodina.

Do sada smo uvijek imali dobar odaziv nastavnika i djece iz Vojvodine i to iz: Tavankuta, Đurđina, Subotice i Novoga Sada. Uvijek su bili među najboljima.

Zbog gore navedenoga još nismo objavili datum kada će žiri proglasiti najbolje i kada će biti izložba u Iserlohnu. Za sada je jedino sigurno da će izložba biti 21.04. 2018. u Dortmundu na Matičinoj priredbi Veče hrvatske pjesme. Drugi termin koji je siguran je: sredina svibnja OŠ. Tin Ujević Osjek.

Do sada smo dobili desetak upita škola i udruga koji bi htjeli organizirati izložbu. Nema nikakvih problema, svi će doći na red poslije Osijeka.

Još jedna stvar nas posebno veseli. Izgleda da je naš natječaj postao zarazna stvar. U posljednje vrijeme se po našim portalima može vidjeti da slični ili isti natječaji niču kao gljive poslije kiše.

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments