KORESPONDENCIJA

prilog: Sonja Breljak
IMG_7716Našim  umjetnicima iz Iserlohna, Ankici i Anti Karačić, pokretačima i organizatorima međunarodnog likovnog i književnog natječaja, stiglo je pismo iz Hrvatske u kojemu, Helena Šarić, nastavnica u OŠ, J. Šižgorića Šibenik. između ostalog piše:

Već  8 godina s radošću se odazivam na Vaše likovne natječaje. Vaš  projekt vrijedan je svake pohvale. Bez Vaše ljubavi i truda  ne bi ga ni bilo.  Ove godine moja učenica Nera Iljadica osvojila je 5. mjesto pa me zanima hoće li dobiti  priznanje. Usput šaljem Vam  nekoliko sličica s  radionice  na kojoj su moje učenice izrađivale motive morskih životinja.

IMG_7708Brižnoj nastavnici odgovorit će organizatori, bračni par Karačić, o čiji rad i likovi natječaj prate i njemački sugrađani u Iserlonu. Nama su dopisali sljedeće:

-Helena Šaric je nastavnica u OŠ J. Šižgorića Šibenik. Kako je sama i napisala,  sudjeluje  na natječaju već 8 godina. Kad joj već 8 godina uvijek bude nagrađeno neko dijete za likovni rad,  znači da škola, djeca  i Helena imaju jedan lijep kontinuitet u radu.

Lijepa korespondencija koja i po završetku natječaja održava žive i tople kontakte organizatora natječaja i sudionika širom svijeta i koja je garant nastavka ove lijepe suradnje.

IMG_7755 (1)

 

 

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments