I HRVATI NA SVJETSKOM KUPU U VATERPOLU

Logo_WebU Berlinu se od 11. do 16. rujna 2018. održava FINA Svjetski kup u vaterpolu, na kojem će  nastupiti i reprezentacija Republike Hrvatske.

– Od strane organizatora zamoljeni smo navedenu informaciju proslijediti predstavnicima hrvatske zajednice na području Berlina, što ovim putem vrlo rado činimo. Također informiramo da je moguće ostvariti popust na kupnju dnevnih karata unošenjem koda GO-CRO-ICD9KD.

U slučaju interesa, više informacija o navedenom sportskom događanju dostupno je na http://www.waterpolo-worldcup.berlin/, stoji u obavijesti koju smo dobili od Veleposlanstva Republike Hrvatske u Njemačkoj.

Inače, FINA svjetski vaterpolo kup 2018. održava se od 11. do 16.09. u Europasportpark u Berlinu.
U ovom jedinstvenim natjecanju sudjeluje osam nacija. Među njima je i Srbija – olimpijski pobjednik koja je prije koji tjedan izborila titulu na Europskom prvenstvu, potom Hrvatska – svjetski prvak, Mađarska – viceprvak i njemački tim.

No, ne radi se na ovom natjecanju samo o tome tko će biti bolji tim već i o tome tko će zaslužiti ulaznicu za Svjetsko prvenstvo 2019. godine u južnokorejskom Gwangju. Najboljima na ovom natjecanju,pripast će četiri mjesta za borbu za svjetski naslov.

 

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments