PRODUŽEN LIKOVNI NATJEČAJ

piše: Ante Karačić
Iserlohn/ Likovni natječaj “Duga” ulazi u završnu fazu. Zbog velikoga pritiska produžili smo rok prijema radova, do kraja mjeseca. Samo na današnji dan primili smo deset pisama s preko stotinu i pedeset radova.

Suorganizator natječaja i domaćin izložbe OŠ. Lovas danas nam je priredila pravo iznenađenje. Od šest nastavnica dobili smo  ukupno 65 izvanrednih radova. Isto toliko smo dobili od našeg dugogodišnjeg suorganizatora OŠ. Zadarski otoci.

OŠ. Zadarski otoci je velika škola koja broji više stotina učenika pa to i nije veliko čudo. Ali OŠ. Lovas je mala škola s malim brojem učenika. Pored Lovasa pokriva još mjesto Opatovac.

PIMG_9608rema najavama, može se očekivati da će ovaj natječaj na temu “Duga”, poslije “Glagoljice” biti jedan od najboljih, po kvalitetu i po broju pristiglih radova.

Nastavnice koje su poslale radove iz Lovasa su sljedeće: Monika Šaravanja, Monika Hodak, Marija Mendeš, Sanja Markešić, Ana Marija Krizmanić i Nada Pejković za Opatovac U privitku Vam šaljem fotose radova djece iz Lovasa.

Možete samo zamisliti kakvo nas čeka iznenađenje od drugog domaćina, Karaševa iz Rumunjske čije radove još nismo dobili. Dakle, samo od tri škole koje su ujedno i suorganizatori (OŠ. Lovas, Karaševo i Zadar) imat ćemo preko dvije stotine radova.

Danas mi se javila moja prijateljica na fb. profilu, Patricija Avila Kuljis.

Djeca su u njihovoj zajednici u Boliviji uradili crteže na temu “Duga” i poslali nam poštom. A dobit ćemo i skenirano digitalno.

Dakle, imamo 21. zemlju u natjecanju!

Do kraja mjeseca bit će  još iznenađenja.

IMG_9609

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments