“BUĐENJE” U STUTTGARTU

Stuttgart/ U prostorijama Generalnog konzulata Republike Hrvatske u Stuttgartu bit će u ponedjeljak, 25.03.2019. godine u 18 sati upriličeno otvaranje izložbe portreta pod naslovom “Buđenje”, umjetnice Ljiljane Đalok iz Ulma.

Osim u djelima Ljiljane Đalok, ovom će prigodom posjetitelji moći uživati  i u mini koncertu poznatog hrvatskog pijanista i skladatelja Mateja Meštovića te sopranistica mr. art. prof. Vesne Coufal Jaić i Leonarde Kavedžić. Poseban gost bit će slikar Krunislav Kavedžić.

Izložba se do kraja svibnja može pogledati u prostorijama Generalnog konzulata RH u Stuttgartu na adresi: Liebenzeller Str 5, 70372 Stuttgart (Bad-Cannstatt), od ponedjeljka do petka od 08:30 do 12:30 a četvrtkom i poslijepodne od 14:30 do 18:30 sati.

ljiljana 2Ljiljana Đalok je rođena 1979. godine u Vojvodini. Školu za tekstil, dizajn i primijenjenu umjetnost završila je u Osijeku. Tijekom školovanja, Ljiljana Đalok je otkrila strast ka crtanju portreta i u tom smjeru se i dalje usavršavala. Portrete najradije izrađuje u tehnici olovke i pastela.

Umjetnica od 2015. godine živi u Ulmu. Članica je udruge Cro-Art.

Predstojeća izložba Ljiljane Đalok u Generalnom konzulatu RH u Stuttgartu, njena je druga samostalna izložba. S članovima udruge Cro-Art izlagala je do sada i na nekoliko skupnih izložbi na području Baden-Württemberg.

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments