KLUB KOJI PRIVLAČI I MLADE

tekst: Josip Mayer
foto: Željko Cindrić i Josip Mayer

mayerStuttgart/ HKSU Vila Croatia Stuttgart postoji oko tri godine. i funkcionira vrlo uspješno. U svom sastavu ima folklor za starije i mlađe generacije.

Svi mi dobro znamo da mlade nije baš lagano okupiti oko sebe, tu je potrebno imati posebnu volju, ali i strpljenje.

Upravo, Zdenka Klarić i Željko Vukmanić, imaju te posebnosti i sposobnosti potrebne za okupiti mlade.

Prave razne izlete i piknike. Folklorna grupa HKSU Vila Croatia nastupa i na drugim njemačkim i hrvatskim manifestacijama, predstavama i zabavama. Ujedno i pripremaju se već za Novu 2020. godinu. Sve to se mladima posebno sviđa.

Na njihovim facebook stranicama stoji također pozivnica: “Svakog četvrtka od 18:30 u našoj udruzi kuhamo različita jela za Vas… pridružite nam se, zajedno je slađe!”

mayer 1Za proslavu Nove 2020 godine goste će zabavljati Slash Band. Goste očekuje raznovrstan švetski stol i sekt u ponoć. “Dobro nam došli u dobro društvo!

Fotografije nam i više govore, vidjelo se to i na proslavi u jednu od prošlih subota, točnije 14.12.2020 godine, na adresi HKSU Vila Croatia Stuttgart-Bad-Canstatt,Germany. Za dobru zabavu pobrinuo se već poznati duo u stuttgartskoj okolici – Đuro & Anto. Nudila se  tu uz dobru kapljicu i domaća hrana. Vrijedne domaćice Udruge  ispekle su dobre kolače. Zabava i veselje trajalo je do kasno u noć.

I na kraju slijedi  i onaj srdačni pozdrav svih članova udruge: “Hvala Vam na posjeti – diđite nam opet!

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments