POMOZIMO POMOĆI POTREBNIMA

Na adresu našeg Glasa stiglo je pismo u kojemu se moli pomoć kako bi se pomoglo potrebnima. Radi se o pomoći pri transportu prikupljenih medicinskih pomagala za invalide. Svi koji su se time bavili u Berlinu znaju jako dobro kako to nekad zna biti teže osigurati nego li prikupiti potrebno. Ako tko može pomoći pri transportu prikupljene pomoći, javite nam se, proslijedit ćemo vam dalji kontakt. No, najprije, pročitajte pristiglo pismo. (Urednica)

Poštovani prijatelji iz Berlina,

pišem Vam iz Slavonije, jednog malog gradića Donji Miholjac!

Supruga i ja smo učitelji gotovo cijeli život, također se borimo za one najpotrebitije, teške i nepokretne invalide.
Naše društvo Crvenog Križa u Donjem Miholjcu ima veliku potrebu za invalidskim kolicima, bolesničkim krevetima  itd. Poznato Vam je sigurno kakva je situacija sa tim u Hrvatskoj…

Da ne dužim previše, jedan moj prijatelj Nijemac, predsjednik više zaklada iz Berlina gospodin Dietmar Wischnewski se je  zajedno sa suprugom pobrinuo da se stvari kao invalidska kolica, kreveti itd dalje nabave za invalide iz našeg kraja!

Ovaj gospodin već pomaže Udrugu za Down Syndrom Osijek koja broji 107 djece sa Down Syndromom iz Osječko -baranjske županije!

Mislim da će do kraja mjeseca stvari biti nabavljene…

No, velik nam je problem to dobaviti iz Berlina u Crveni križ Donji Miholjac.

Eto bio sam slobodan pitati Vas, ima li možda neki Vaš član Hrvatske zajednice da se bavi špedicijom, pa da možda neko vozilo ide ovamo po neku robu, te da nam može to povesti, vjerujem da bi teško bolesni ljudi i nepokretni invalidi iz našeg kraja bili jako zahvalni!

Za sada još ne znam količinu pomagala koja će se sakupiti.

Unaprijed se najljubaznije zahvaljujem na odgovoru!

Srdačan pozdrav iz Hrvatske!

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments