PREDSTAVLJENA INVESTICIJA ŠVICARSKE TVRTKE

Na Danu komore Švicarska-srednja Europa SEC predstavljena investicija švicarske tvrtke Variosystems AG u Ludbreg

Iz Obavijesti Generalnog konzulata Zürich/ prilog: Zvonimir Mitar

Na Danu Komore Švicarska srednja Europa SEC https://cee.swiss/?lang=en održanoj u Zurichu u Zunfthaus Zur Schmieden 9.9.2021  predstavljena je investicija švicarsko američke tvrtke Variosystems AG https://www.variosystems.com/en/locations/ iz Steinacha/ Kanton St. Gallen.

S oko 2000 zaposlenih u Švicarskoj, Kini, SAD-u, Sri Lanki i Meksiku te nedugo osnovanoj tvrtki kćeri u Ludbregu jedan je od većih svjetskih proizvođača eletroničkih komponenti i tvrtka koja ima kontinuirani rast i jasnu razvojnu politiku.

U sklopu Dana komore razgovarali smo  i o drugim mogućim investicijama u RH, te dogovorili daljnje aktivnosti povezane s promocijom Hrvatske kao lokacije pogodne  za investiranje.

S hrvatske strane na konferenciji su bili nazočni veleposlanica Dr.sc. Andrea Bekić i generalni konzul u Zurichu mr. sc. Slobodan Mikac . U jednoj od budućih aktivnosti predstaviti ćemo švicarskim potencijalnim investitorima i ostale mogućnosti ulaganja u RH


– Slika Variosystems 1  Dario German direktor za Hrvatsku, Peter German suvlasnik, Oliver Bertschinger, predsjednik komore SEG, velposlanica RH U Švicarskoj Andrea Bekić i generalni konzul iz GK Zürich Slobodan Mikac

5 1 vote
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments