I VRTIĆKA DOB NA NATJEČAJU

Iz pisma Ankici i Anti Karačić, organizatorima likovno-literarnog natječaja.

Poštovani organizatori,

iznimno je baš za našu vrtićku skupinu ranog učenja njemačkog jezika, primamljiva vaša objava:

– Međunarodni likovno-literarni natječaj Iserlohn – Essen – Zaprešić – Podgorač – Novi Sad – Sovići 2022. na temu „Mudrost osmijeha, a ne podsmijeha“ raspisuje se za djecu Hrvata u iseljeništvu i djecu iz Hrvatske.

Obraćam vam se s namjerom mogućnosti sudjelovanja na objavljenom natječaju. Ono što nas jedino ograničava u odazivu je što ste dali mogućnost sudjelovanja od 1. razreda osnovne škole.

Uljudno vas molim da, ako je moguće napravite iznimku kojom će te i našoj odgojnoj skupini ranog učenja njemačkog jezika iz Dječjeg vrtića Gajnice, Zagreb, Hrvatska, omogućiti sudjelovanje.

Kako je nama obvezna i neizostavna svakodnevica unutar vrtića poticanje socijalnog i pozitivnog emocionalnog razvoja u svim segmentima uz osjećaj zadovoljstva i osobnog samopouzdanja, a izravno je povezano s vašim likovno-literarnim natječajem, tako će nam pripomoći uspješno savladati i produbiti socijalne i emocionalne vještine i na njemačkom jeziku.

Uljudno vas molim da nam odobrite sudjelovanje za dobrobit djece naše odgojne skupine.

U iščekivanju žurnog vašega pozitivnog odgovora unaprijed zahvalne

DaF Erzieherinnen:

Sanja Bogovčić, mag.praesc.educ
Melani Trbušić, univ.bac.praesc.educ.


Naravno, već smo imali učešće predškolske djece. Njih uvrstimo u grupu 1.-4. razreda. Kad  i ako ih bude više onda bi napravili posebnu

kategoriju za predškolsku djecu, brzi  odgovor je organzatora iz Iserlohna odgajateljma iz Dječjeg vrtića Gajnice, Zagreb, Hrvatska.

2.7 3 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments