POČINJU PROBE PJEVANJA I FOLKLORA HRVATSKE ZAJEDNICE BERLIN

Nakon božićnih i novogodišnjih proslava, u četvrtak, 05. siječnja počinju probe tradicijskog pjevanja i folklora Hrvatske kulturno-umjetničke i sportske zajednice Berlin

Berlin/ Umjesto dosadašnjeg petka, tradicijsko pjevanje i folklor Hrvatske kulturno-umjetničke i sportske zajednice Berlin, bit će četvrtkom, pa tako i ovog četvrtka, 05. siječnja. Probe tradicijskog pjevanja su od 18 a folkora od 19 sati.

Tradicijsko pjevanje vodi Karmen Meić, predsjednica Hrvatske kulturno-umjetničke i sportske zajednice Berlin a s folklorašim proba Ankica Prskalo Andrić, dugogodišnja voditeljica folklora Hrvatske zajednice Berlin. Pod njenim vodstvom folklor Hrvatske zajednice Berlin nastupio je 2013. godine na Đakovačkim vezovima a sasvim sigurno ima i novih planova nekih budućih nastupa u godini koja je pred nama.

Sve u svemu, sretni su/smo da, nakon prisilne pandemijske pauze, te nedavnog izvrsnog seminara “Plešemo hrvatska kola” kojeg je vodio koreograf Marko Maričić, ponovno kreću redovite probe pjevanja i folklora Hrvatske kulturno-umjetničke i sportske zajednice Berlin.

Želite li se pridružiti ovoj razigranoj i raspjevanoj skupini, požurite već ovog četvrtka od 18 ili 19 sati. Bit ćete veoma toplo primljeni.

Probe tradicijskog pjevanja i folklora su u četvrtak 05.01.2023. na adresi: Bergmanstr. 29, 10961 Berlin-Kreuzberg.

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments