U ČIJE ĆE RUKE VEČERNJAKOVA DOMOVNICA

Dobitnici 18. Večernjakove domovnice bit će poznati večeras na svečanoj završnici u Bad Homburgu.

Bad Homburg/ Večeras je u Bad Homburgu svečana završnica Večernjakove domovnice, višemjesečnog glasovanja i izbora najpopularnijih Hrvata, hrvatskih udruga i događaja u iseljeništvu, a prema glasovima čitatelja Večernjeg lista kao i stručnog ocjenjivačkog suda.

Krenulo se od 79 na početku nominiranih kandidata  u kategorijama sport, glazba, gluma i showbizz a večeras će biti poznati pobjednici po svim kategorijama. Uz to, bit će obznanjeno i ime “osobe godine” a i dodijeljenja priznanja udrugama koje su svojim radom i kontuinuitetom kroz više decenija, uporno i sadržajno radili na očuvanju hrvatskog identiteta.

Među udrugama koje će primiti ovo priznanje je i Hrvatska kulturno-umjetnička i sportska zajednica Berlin koja ove godine obilježava 40. obljetnicu osnutak i djelovanja.

Na završnu svečanost u Kongresnoj dvorani Kurhaus u Bad Homburgu, 2. ožujka 2024. godine, kada će biti proglašeni i Večernjakovom domovnicom nagrađeni pobjednici izbora, pozvana su tri prvoplasirana po svim kategorijama, kao i brojni i ugledni gosti iz Hrvatske i Njemačke.

 

5 1 vote
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments