LJETNI PRIJEM HRVATSKOG GOSPODARSKOG SAVEZA

Objava za medije: Hrvatski gospodarski savez
.
Frankfurt na Majni, 6. lipnja 2024. – Hrvatski gospodarski Savez (KWVD), jedna od najjačih stranih gospodarskih udruga u Njemačkoj, je u četvrtak, 6. lipnja 2024. s početkom u 18.00 sati u kultnom frankfurtskom restoranu “Höchster Genussschmiede” održao tradicionalni ljetni prijem.

U prisustvu visokih gostiju iz diplomacije, politike, gospodarstva i industrije, večer je pružala platformu za slavljenje i produbljivanje bliskih gospodarskih odnosa između Njemačke i Hrvatske.
Hrvatski gospodarski savez smatra se graditeljem mostova između dviju zemalja te aktivno potiče razmjenu i suradnju u različitim sektorima.
Ovogodišnji prijem stavlja poseban naglasak na područja IT-a, startupova, nekretnina i investicija. Uzbudljiva tema večeri bila je REIXPO – internacionalni sajam investicija i nekretnina koji okuplja investitore, privatne ulagače i institucionalne ulagače u području nekretnina te greenfield i brownfield investicija.
Ovaj događaj bila je izvrsna prilika za uspostavljanje vrijednih kontakata i razmjenu informacija o aktualnim razvojnim trendovima i prilikama u ovim perspektivnim sektorima.
„Kao i svake godine, za nas su u prvom planu edukacija, savjetovanje i umrežavanje, tako da se veselimo druženju s članovima, partnerima i gostima. Osim toga, ovo je prilika da vam zahvalimo – hvala vam na podršci, partnerstvu i prijateljstvu“, istaknuo je Mario Šušak, predsjednik Hrvatskog gospodarskog saveza u Njemačkoj.
Ljetni prijem prilika je za slavljenje dosadašnjih uspjeha, iniciranje novih suradnji i zajedničko postavljanje temelja za uspješnu budućnost.
0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments