MARIJO GLAVAŠ -NAJBOLJI MLADI PJESNIK

Bijelo Polje/ Splitski pisac i pjesnik, književni kritičar i novinar, Marijo Glavaš, inače i vrlo čitani i dragi suradnik Hrvatskog Glasa Berlin, osvojio je prvu nagradu  41. večeri poezije “Risto Ratković”,  u Crnoj Gori. Glavaš je proglašen najboljim mladim pjesnikom do 27 godina.
Marijo Glavaš je ovu nagradu dobio za zbirku pjesama “Ciklona”. Drugu nagradu žiri je dodijelio Vladimiru Petroviću iz Golubovaca za zbirku pjesama „Melanholija“ i treću nagradu Milošu Sokoloviću iz Pirota za rukopis „Golobradi vek“. Nagrade će  biti uručene u sklopu programa Ratkovićevih večeri od 21. do 24. rujna.
Marijo Glavaš je u Bijelom Polju i prošle godine bio vrlo uspješan, dobio je drugu nagradu za rukopis “Grad”. Ove je godine  osvojio i  treću nagradu Večernjeg lista za kratku priču naslova  “Cipele” koju su čitatelji mogli pročitati i na našem portalu.
Plodovima bogata i priznanjima okrunjena godina za našeg Marija Glavaša. Ponosni na uspjeh, nagradu i njegov rad, od srca mu …u ime uredništva i čitatelja  Hrvatskog Glasa Berlin …čestitamo!!!

 

 

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Dubravka Borić
11 years ago

ČESTITAM TI MARIO I NADAM SE TEBE VIDJETI
9. XI. U TUČEPIMA U KONOBI DAMIRA TOMIĆA.

Josip Mayer
12 years ago

Mario primi i moje iskrene čestitke

i sam bi rado pisao..pijesmice i poetke..ali sam se udlučio..za neko drugo..aktivno kreativno djelovanje..

lijep pozdrav i svaka ti čast
nastavi tako dalje