RIJEKA, GRAD, LJUDI…

Tekst i foto: Emil Cipar

SLAVONSKI BROD/ Kada jedan grad leži na rijeci i kada je licem okrenut njoj onda je i zanimanje građana za život na rijeci golemo. Savska obala je uvjek mjesto sastajanja i mjesto za trenutke ugodne osame. Omiljeno sastajalište Brođana, prometnica, izvor života… Ove slike pokazuju ugođaj na Savi prvih jesenskih dana 2011. Sava je siromašna vodom, ali, kao uvijek …bogata životom.

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Josip Mayer
12 years ago

Joso

istina je da ovo što mi imamo, nema cijeli svijet
nemože ni imati..jer to ima Hrvatska..problem je u tome da mi to ne znamo čuvati..pojedini ni nećeju..rađe rijeke i okoliš oko njih više zagađuju..i to je to na što sam dodatno fotkama htio skrenit posebnu pozornost..kako bi nam i u buduće bile lijepe fotke diljem Save i drugih rijeka Hrvatske.

Joso
Joso
12 years ago

Hvala! Ovo sto mi imamo, nema cijeli svijet!

Josip Mayer
12 years ago

Poštovani Emile i Cadimir fotke su lijepe

e kada bi sava bila svuda tako posječena ljudima i čista.. kao što je u Slavonskom Brodu..Ima, nažalost gradova..u kojima je sava.. tako zagađena.. da se ljudi ne osude iz nje uloviti i pojesti ribu.
Vjerojatno će nam trebati još godine kako bi zaštitili naše rjeke i okoliš od raznog zagađivanja.. kemikalija smeća i odpada.

Cadimir
Cadimir
12 years ago

Super fotke 🙂