RIJEČ GLAVNE UREDNICE

Dragi naši vjerni čitatelji!

Sonja Breljak

Ovo je naš prvi zajednički Uskrs, pa koristim prigodu da vam tim povodom uputim nekoliko riječi.
Prije svega, želim vam se zahvaliti na vjernosti i pažnji, koju nam pružate, kao i na riječima pohvale, koje nas ohrabruju i daju nam volju i inspiraciju za daljni rad.
Hrvatski glas Berlin je zamišljen kao glasilo berlinskih Hrvata, ali ugodno smo iznenađeni da nas čitate diljem svijeta, što vaše poruke pokazuju. Nastojat ćemo zadovoljiti sve vaše želje, glede izgleda i sadržaja. Naša najveća vrijednost su životni i vrijedni suradnici i vi, naši dragi čitatelji. Ovisni smo o vašoj pomoći i podršci. Bili bi vam jako zahvalni, kada bi postojanje Hrvatskog glasa proširili u krugu svojih poznanika i prijatelja, bilo preko socijalnih mreža facebooka, twittera…, bilo usmenom predajom.
Svjedoci smo brzog gubljenja raznih novostečenih vrijednosti, koje ne razmišljajući prihvatismo, pa to unosi nemir u naš život. Ali smo isto tako svjedoci trajnosti i postojanosti najveće vrijednosti …vjere u Boga. Učinimo zajedno da se ta vjera u ovim danima obnovi i ojača. Jedino ona vrijedi truda, stalno raditi na njoj.

U ime suradnika Hrvatskog glasa Berlin, kao i moje osobno ime želim Vam sretan Uskrs!

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments