DOBAR “KRATKI SPOJ”

Martina Bandić/Uredništvo Hrvatskog glasa Berlin
Jučer nam stiglo pismo iz Zagreba. A u pismu jedne naše čitateljice stoji ovako:
Poštovano uredništvo!
 Zovem se Martina Bandić. Rođena sam u Zagrebu a podrijetlom sam iz Hercegovine tj. iz Drinovaca. Već dugi niz godina pišem pjesme, a od prošle godine i kratke priče. Moja prva kratka priča objavljena je prošle godine na WHF-estu u Širokom Brijegu. Slučajno sam tragajući za jednom informacijom naišla na vaš

portal i ugodno sam se iznenadila kada sam vidjela da se na njemu objavljuju i pjesme i priče. Da li biste mogli objaviti moju futurističku kratku priču, koja se zove “Kratki spoj”? Unaprijed zahvaljujem na odgovoru.

Na ovaj “Kratki spoj” iz Zagreba, žurno i s razlogom odgovorismo sljedeće:

Draga Martina,

kad otvoriš ovu poruku, Tvoja priča već će biti na našem Glasu. Istina, malo je preduga za naš ukus i profil portala.  Naše pravilo za sve suradnike je “do tisuću riječi”. To vrijedi u budućnosti i za Tebe. Da je priča tu kod nas zahvaliti je tek Martininu nemirnom i širokom duhu koji ju vodi i dalje od Drinovaca, Hercegovine, Zagreba i Hrvatske, dalje od sada i sutra, drugdje. Putuje Martina na krilima mašte, između stvarnog, viđenog i novog, mogućeg. Putuj, leti  Martina. I mi ćemo s Tobom!

Hrvatski Glas Berlin

Eto, sad čekamo nove priče, pjesme …Martina je za let stvorena.


0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Josip Mayer
11 years ago

Dobro nam došla Martina
na stranicu,
“Hrvatski Glas Berlin”

Dubravka Borić
11 years ago

Griemo daje. ( Idemo dalje.)