SUSRETI

USPJEŠNA KINO-VEČER U SD CROATIA

U ugodno večer i druženje pretvorio se prvi pokušaj uprave SD Croatia Berlin da prostore kojima, dobrotom sponzora,  raspolaže na uglu ulica Ofenerstr/Glasgower Str., oživi i ispuni Hrvatima, kako onima koji u Croatiji igraju nogomet tako i onima kojima to i nije glavna preokupacija.
Sve u svemu, taj prvi pokušaj, izveden organizacijom kino-večeri, pokazao se uspješnim. Okupilo se dvadesetak Hrvata kojima je zajedničko gledanje filma „Duga, mračna noć“, hrvatskog redatelja Antuna Vrdoljaka, pričinilo zadovoljstvo, razgovaralo se, šalilo,  družilo te razmišljalo o mogućim  drugim oblicima druženja u prostoru SD Croatije.
Nedvojbeno, mogla bi se na istom mjestu,  u buduće koji puta  zaigrati bella, pročitati koji stih, poslušati glazba, pogledati koja od emisija Hrvatske televizije, pripremiti ugodno druženje te prostor širom otvoriti Hrvatima.  Kod Uprave SD Croatije i predsjednika  Franca Husajine, ima volje  za nastavak  sličnih aktinvosti  a nakon što se različiti sadržaji  u prostoru SD Croatije, ponove u više navrata, privući će i više naših ljudi željnih ugodnih druženja. Ukratko, prostor SD Croatije mogao bi uz malo truda postati mjesto na koje  rado svraćaju berlinski Hrvati.

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments