RUŽE, ZABAVA I PLES

tekst i foto: Sonja Breljak
Berlin/ Pune prostorije Hrvatske kulturne i sportske zajednice …rezultat je to poziva na zabavu organiziranu u ovom udruženju u povodu neto minulog Međunarodnog dana žena.

Predsjednik Zajednice održao je obećanje pa su žene na ovoj zabavi imale slobodan ulaz. Tom pozivu žene su se i odazvale u velikom broju. Uglavnom …tražila se stolica više.

Na početku je sve goste pozdravio predsjednik Damir Kozarić. Čestitajući ženama praznik te poželjevši lijepu zabavu, sve je ukratko i upoznao s predstojećim aktivnostima u Zajednici. Sve žene su potom  …iz ruku Ivana Salopeka …na dar dobile crvenu ružu.

Cjelovečernjom svirkom je sve zabavila Šokadija, tamburaški sastav iz Göteborga. Plesni podij je bez prestanka bio popunjen. Bila je to nepretenciozna i ujedno i vrlo uspješna zabava Zajednice, uz ples, pjesmu, dobro raspoloženje, ukusne zalogaje i domaće vino. I sve potrajalo do kasnih noćnih ili ranih jutarnjih sati, kako za koga. Trud Zajednice se uistinu isplatio.

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Josip Mayer
Josip Mayer
11 years ago

Kako i sami vidimo povodom međunarodnog “Dan Žena” slavilo se je u Hrvatskoj, Berlinu,Stuttgartu Bonu i u nekom drugom mjestu i gradu u Europi i Svijetu. Žena i proslava.. 8 Marta „Dan Žena“ Da nabi ovo ispalo samo tako u internetu i na papiru opisano i proslavi međunarodnog praznika.. 8 Marta „Dan Žena“ u ružama i proslavama,.diljem Hrvatske,Europe i Svijeta.I sam mogu pogriješiti uz druge, ali ne toliko da ne vidim zlo.Valja nam se upitati svima nama muškima a posebno onima koji ih ugrožavaju zapostavljaju ili ćak ne žele ih imati pokraj sebe,zato nam se valja sa pravom upitati što… Read more »