ULAZNICE U PRODAJI

Od nedjelje su u prodaji ulaznice za Blistavu noć klasike u organizaciji Saveza hrvatskih društava Berlina

tekst: Sonja Breljak
Berlin
/ Savez hrvatskih društava Berlina privodi kraju pripreme za šestu po redu Blistavu noć klasike u dvorcu Charlottenburg, koja će se održati u nedjelju 21. travnja u 18 sati.

Na koncertu nastupaju sopranistice Esther Puzak i Michaela Cuento, bas bariton Ivan Lovrić Caparin i tenor Goran Cah, potom pijanistica Senka Branković, gitarist Mario Raič, njemački gost-majstor klasike na harmonici Ilja Kurtev, kao i Adria ansambl, kvintet(violine, viola i klarinet) iz Osnabruecke koji vodi naša violinistica Ana Kirchmayer, te na kraju i DueDeni, ženska vokalna skupina koja njeguje hrvatsku izvornu glazbu.

Svoj potpis na pripreme i izvedbu  ove večeri klasike, uz Savez hrvatskih društava, kao organizatora, stavili su i dragocjeni sponzori (Ćujić, Ti-Le, King, Dalmatino, Cro-fly, Mastiok, Marjan grill) te pokrovitelji (Veleposlanstvo RH i Hrvatska katolička misija) i suradnik HSKNJ te medijski pokrovitelji: Berlinski magazin i Hrvatski glas Berlin.

Ulaznice za Blistavu noć klasike po cijeni od 15, 20, 25 i 39 eura od nedjelje, 24. ožujka, već se  mogu kupiti u HKM Berlin, Dalmatinu, u Hrvtskoj zajednici i u dvorcu Charlottenburg, kao i rezervirati na telefon 0176 54 00 56 68 kod Elizabete Kopić.

Ukratko …svi na Blistavu noć klasike!

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments