NEIZVJESNO DO ZADNJE SEKUNDE

tekst i foto: Ivo Dorotić
Berlinska liga Futsal, drugo kolo, 
FC Lirija – SD Croatia Berlin 4:3 (2:0)

SD Croatia: Göldner  (4 obrane)- Vukadin, Capolai, Schrödter, Marschel,  Milanović J. Breuer, Shuleta.

Trener: Manuer Hartmann, jedAn iskusan i uspješan nogometni treuer, koliko će to kor futsala pomoći, živi bili pa vidjeli.

Golovi: 1:0 (3.)  Elezi; 2:0 (18.) Ramadani; 2:1 (26.) Schroedter; 3:1 (40.) Elezi; 3:2 (40.) Marschel; 4:2 (40.) El-Morgabi; 4:3 (40.)

Marschel.

Momci u bijelom, Lirija, nisu srljali u napad, ali kada su bili pred golom SD Croatie onda je zvono zvonilo na uzbunu. Göldner nije loš vratar, ali u futsalu vratari moraju biti više od 50 posto momčadi- On je obranio 5 udaraca, a njegov pandam na drugoj strani 10 i to je odlučilo utakmicu uz to je  poklonjeni SU sa 10 metara, 5 sekundi prije kraja, ne samo da je Schrödter loše šutirao, nego Marschal odbijenu loptu nije uspio smjestiti u praznu mrežu.

Uz dvije vratnice i nekoliko odličnih prilika utakmica je na kraju izgubljena. Kako se vidi u posljednjoj minuti su pala 4 pogodka i to je ono što futsal krasi, do zadnje sekunde se ne zna pobjednik.

Marschal je postigao dva pogodka a u njegovim nogama je stajala odluka za neriješen rezultat, ali je vratar uspio i to obraniti.

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments