O SPORTU PIŠE MAX

maxPrema informaciji koja nam je stigla od Stipe Puđa, voditelja inozemnog izdanja Večernjeg lista, ovih dana je  ponovo na kioscima u Njemačkoj, Večernjakov Sportski tjednik Max.

Inozemno izdanja Maxa tiska se na 40 stranica u Frankfurtu. Svaki broj će imati i svoje dvije stranice inozemnog sporta, na kojima će se objavljivati najzanimljivije informacije i obrađivati teme vezane za hrvatski sport u Njemačkoj. Radit ćemo i opširne reportaže sa najznačajnihih sportskih turnira te pratiti rad udruga i klubova.

Max svake subote donosi priče o sportašima, karijerama, klubovima, zaradama, autima, kućama i ženama. Prate se svi važniji sportovi, od nogometa, formule 1, košarke, rukometa, hokeja, skijanja, altletike, odbojke… do ekstremnih adrenalinskih i borilačkih vještina o kojima se malo priča i još manje u medijima piše.

Inozemno izdanje Maxa će redoviti donositi i mogobrojne korisne informacije – tjedne savjete za klađenje, zabavnu enigmatiku, kvizove sportskog znanja te ostalo. Kao i u Hrvatskoj,  i inozemno izdanje Maxa će subotom nastojati darovati svoje čitatelje ulaznicama za važnije sportske događaje i putovanjima na pojedine utakmice ...kaže se u informaciji pristigloj iz Frankfurta.

 

 

Stipe Puđa

voditelj Inozemnog izdanja Večernjeg lista i Maxa

 

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments