KOMENTAR TJEDNA

Komentar na tekst “O dojmovima s Blistave”

Ana Kirchmayer Wonnemann/23.04.2013/ Kako krasno Hrvati u Berlinu njeguju sve oblike hrvatske uljudbe! Hvala svima Vama koji ste osmislili, organizirali i financirali, te svima Vama koji ste vidljivo, a i Vama koji ste iz pozadine pomagali ovu hvale vrijednu Noć klasične glazbe.

Lijepo je vidjeti da su Hrvati tako aktivni u Berlinu, tako bogati idejama, te tako vrijedni i u ostvarenju tih ideja! Hvala Vam svima na tome!

Lijepo je vidjeti da se bogata kultura naše male, ali velike Hrvatske u svim svojim oblicima pojavljuje i pokazuje u ovom zaista lijepom i neobično velikom glavnom njemačkom gradu.

Kako je Berlin grad bogatih ponuda, tako je bogata i ponuda Hrvatskih zajednica Berlina. Hvala Vam što ste i nama izvođacima klasične glazbe pružili priliku da se upoznamo ili ponovno susretnemo, i što nam omogućujete da i našoj hrvatskoj publici ovdje u Njemačkoj, pokazemo naša umijeća, te i predstavimo naše hrvatske skladatelje.

Hvala mojim njemačkim kolegama koji su otvoreno, te sa velikom ozbiljnošću i poštovanjem pristupili uvježbavanju skladbi hrvatskog velikana Borisa Papandopula!

Hvala Ti Sonja, hvala Tvojim velikim curama koje su za vrijeme koncerta i našeg nastupa čuvale moje male dečke, te na taj način i njima omogućile da dožive ovu Blistavu noć klasike.

Prvo pitanje koje je moj Andrija danas postavio, bilo je:”Mama, kada ćemo opet ići u Berlin?”

– Hvala Vam što smo nastupali i hvala što ste nas tako velikodušno počastili i ugostili!!!

 

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments