VID ZA BOLJI ŽIVOT

OPTICAL EXPRESS – BROJ 1 U EUROPI U LASERSKOJ KOREKCIJI VIDA

 Optical Express …partner Hrvatskog glasa Berlin …www.opticalexpress.hr . 

34HR6grOptical Express centar u Zagrebu jedini  u centralnom i istočnom dijelu Europe koristi tehnologiju za lasersku korekciju vida koju je odobrila i NASA za astronaute.

Optical Express Grupa, čiji je član i zagrebački centar, osnovana je 1991. godine i danas je vodeća europska grupa u refrakcijskoj kirurgiji.
Nije samo tehnologija ono što izdvaja Optical Express. Tu je i ogromno iskustvo od preko milijun  zahvata laserske korekcije vida, konstantna ulaganja u edukaciju kirurga i osoblja, te inzistiranje na izvrsnosti u svakom segmentu poslovanja. Iz tog razloga pacijenti mogu biti sigurni da su im na raspolaganju vrhunska skrb i vrhunsko kliničko iskustvo.

Svi oftalmolozi grupe  su  specijalisti u području refrakcijske kirurgije te ih svake godine evaluira Međunarodni savjetodavni odbor za medicinu (IMAB) čiji su članovi neki od vodećih svjetskih kirurga, stručnjaka za refrakcijskuMeđu njima su dr. Steve Schallhorn, bivši ravnatelj Oftalmologije Američke mornarice i prof. Jan Venter, vodeći očni kirurg u svijetu.

Na godišnjim IMAB-ovim sastancima, naši kirurzi stječu znanja o najnovijim dostignućima na području laserske korekcije. Ono što nas posebno čini ponosnima je da tim statističara svakodnevno obrađuje podatke iz naše baze (Clinical Outcomes) u kojem se nalaze svi podaci svih pacijenata  čitave grupe, i temeljem tih podataka unapređuje znanja svih kirurga u grupi – objašnjava Ana Kričković, voditeljica zagrebačke klinike. 

Statistike nesumnjivo pokazuju kako je Optical Express “broj jedan” u Europi za lasersku korekciju vida a da se zahvati ni u čemu ne razlikuju u, primjerice, Londonu i Zagrebu potvrdio je i dr. Steve Schallhorn, predsjednik IMAB-a i medicinski direktor grupe:

U svijetu imamo više od 200 klinika i konzultacijskih centara. Klinika u Zagrebu ni po čemu ne zaostaje od klinika u ostatku Europe. Dapače, apsolutno jednaku kvalitetu usluge pacijent će dobiti ovdje u Londonu i u Zagrebu – ističe dr. Schallhorn ne krijući zadovoljstvo postignućima kirurga sa zagrebačke Nove Vesi.

Među pacijentima zagrebačkog centra do sada su se našla i mnoga imena javnih osoba. I oni su nam redom potvrdili kako je riječ o kratkom i bezbolnom zahvatu koji im je promijenio život. Među njima su Goran Ivanišević, košarkaški trener Neven Spahija, televizijska novinarka i urednica Mirna Zidarić, rukometni reprezentativac Jakov Gojun, manekenka Iva Jerković, olimpijka Ivana Brkljačić i mnogi drugi.

Optical Express je i partner Hrvatskog vaterpolo saveza, čiji su brojni reprezentantici svoj vid korigirali u ovoj klinici.

Ako ste i vi zainteresirani više informacija možete dobiti na broj telefona 00385 48 60 797 ili 00 385 48 60 644 ili se još bolje i detaljnije informirajte putem www.opticalexpress.hr .

Posebne pogodnosti!

Optical Express centar u Zagrebu trenutno daje 50% popusta na sve metode laserske korekcije vida.

Tu je i Ambasador program Optical Express-a – preporučite dva pacijenta i svi troje ostvarite dodatnih 15% popusta na zahvat!!!

 

 

 

 

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments