"PROŽETA TOBOM" U ZAGREBU - Hrvatski Glas Berlin

“PROŽETA TOBOM” U ZAGREBU

Večeras je u Knjižnici i čitaonici Bogdana Ogrizovića u Zagrebu promocija nove zbirke pjesama Anđelke Korčulaanić, naše dugogodišnje suradnice u rubrici Poezija. Toplo preporučujemo!

zagZagreb/ Nova zbirka pjesama splitske pjesnikinje Anđelke Korčulanić, naslova “Prožeta tobom”, večeras, 18. rujna, doživjet će svoju promociju pred ljubiteljima poezije u hrvatskoj metropoli.

Anđelka Korčulanić je i dugogodišnja suradnica u rubrici Poezuija Hrvatskog glasa Berlin.

Promocija počinje u 18 sati u Knjižnici i čitaonici Bogdana Ogrizovića, Preradovićeva 5.

Večer moderira splitska pjesnikinja i također naša suradnica, Marica Žanetić Malenica. Zbirku Anđelke Korčulanić predstavit će Darija Žilić, dok će stihove govoriti Mejrema Reuter a glazbena podrška biti Stjepo Martinović.

Ovaj pjesnički događaj toplo preporučujemo i pozivamo sve naše suradnike i čitatelje iz Zagreba i  okolice, poeziji dati podršku i ujedno biti njome i njenom ljepotom prožeti.

zag

Related Post

1
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Marica Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Marica
Guest
Marica

Hvala ti draga Sonja što nas pratiš, podržavaš, promoviraš, osjećaš… zahvaljujući ljudima poput tebe potaknuti smo da to što pišemo iz nekog unutarnjeg poriva predočimo javnosti nadajući se da će nas prepoznati i ćutiti oni s dušom poput tebe kojima versi uljepšavaju trenutke odmora i u njima nalaze tako potrban i poželjan otklon od ove naše robusne stvarnosti.