JE LI KRULE ZA ILI PROTIV

Bloger Krule
1011846_610961145588816_2103302973_aŠto je referendum bliže, to svakim danom dobijem pokoju poruku da se aktivno uključim u kampanju PROTIV. (Interesantno, nitko me ne traži da guram ove ZA)

Niti jednim svojim tekstom nisam nikoga nagovarao ili mu nametao kako da glasa. Svako od vas će glasati kako će glasati i nametati nekakve teze i razmišljanja, nema smisla… odrasli smo ljudi.

Htio bih samo skrenuti pažnju, kako je recimo interesantna jedna stvar o kojoj ja nisam pročitao niti jedan jedini jebeni tekst… niti ono, jebeno slovo A… a to je slijedeće. Kako to… kako to da se u Hrvatskoj nije pojavila niti jedna, jedna jedina, OSOBA IZ JAVNOG ŽIVOTA, istupila javno i priznala:

Ja sam gay!

– Ja sam lezbijka!

Kako to!?

Dakle, dolazi referendum u kojem se odlučuje o njihovim pravima, a nitko od njih (nećemo ih imenovati, neke i sami znamo iz priča i pričica) nije javno istupio i javno priznao. Niti jedan političar/političarka… niti jedna pjevač/pjevačica… niti jedan sveučilišni profesor/profesorica… niti jedan televizijski voditelj/voditeljica… niti jedan kirurg… sportaš… direktor kompanije… moga bi do sutra nabrajati… NITI JEDAN JEDINI!!!

Netko će reći, i vjerojatno pogoditi – BOJE SE! Ono što je gotovo nemoguće, to je i istinito, ne boji se samo jedna osoba iz javnog života… nego SVE! To je to što ja nikako dokučiti u svom mozgu ne mogu, ono… direktno se tiče tvojih prava, a ti šutiš… šutiš… šutiš… bojiš se i očekuješ da će netko drugi stati iza tebe.

Oni bi istovremeno čuvali svoj poslovni ugled, materijalno stečenu imovinu jer javnim priznanjem da su gay… lezbijke… lišeni bi bili u najmanju ruku dobrog dijela klijenata u poslovima kojima se bave. Znači, dođemo do toga da je NOVAC, STATUS U DRUŠTVU, MATERIJALNO DOBRO… preče od borbe za vlastita prava, kako god rezultati te borbe izašli.

Svima vama koji ste javno priznali da ste homoseksualno orijentirani, KAPA DOLJE, no i vi se okrenite prema “svojima” pa ih pitajte, koju pičku materinu šute baš u dane kad bi trebali progovoriti!

Prilika čini čovjeka. Ovaj referendum vam je bio prilika, ovakve nećete imati tako skoro… ali društveno poznate osobe šute, boje se… neće oni jer to će netko drugi riješiti… e neće to nitko drugi riješiti, nikad pa ni tad.

Na kraju, jesam li ja PROTIV ili ZA? Šutit ću… baš kao poznate javne osobe koje su vam ovaj put mogle pomoći ali nisu zbog svog licemjerja. Kako ne zamjerate njima, nećete ni meni.

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments