THOMPSONOV KONCERT OTKAZAN

tekst: Sonja Breljak
Konzert_abgesagt_07 (1)Berlin
/ Subotnji koncert Marka Perkovića Thompsona je definitivno otkazan, odnosno, prema riječima organizatora, “odgođen je za svibanj”.

Ove informacije objavio je Cro Best, jedan od organizatora  na svojoj fejs-stranici, te pozvao na razumijevanje sve koji su kupili karte, ili povodom koncerta namjeravali doći iz drugih gradova u Berlin.

Naime, nakon otkazivanja od strane Columbia Halle, organizator nije uspio pronaći zamjensku dvoranu te je prinuđen termin koncerta, subota 26. travanj,  u 19 sati, otkazati.

Za ovakav korak, organizator koncerta, drži odgovornim medijsko protivljenje i propagandu protiv koncerta i Thompsona.  Organizator obećava, u dogovoru s Thompsonom, svibanjski koncert u Berlinu.

Ulaznice koje su do sada već prodane, vrijedit će za najavljeni berlinski koncert u svibnju ili za koncert u Essenu 3. svibnja, odnosno moguće je dobiti i  novac natrag, veli organizator te poručuje kako do sada nikada nije doživio takvu mržnju i vrijeđanje a sve zbog “jednog koncerta za mlade i stare”. Radimo i dalje na tome, i svima ćemo dokazati tko je Thompson i iza čega i koga on stoji. Njegova stajališta dijele, skoro svi, Hrvati: vjera, ljubav i Domovina, poručuje organizator nakon otkazivanja Thompsonova subotnjeg koncerta u Berlinu. 

 

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
zvekan
zvekan
9 years ago

Pa mozeli tu sta pomoc HRVATSKI SVJETSKI KONGRES podruznica Berlin koji se poziva na dobro poznanstvo sa gos.Merkel da objasni da Marko Perkovic nije nikakav nacist a posebno oni koji ga zele cut a zive ovdje u Berlinu.

I. Markulin
I. Markulin
10 years ago

Dobri dan gosp. Gleißberg,

slažem se sa Vama u daljnjem smislu i ako sam Vas bilo kako uvrijedio, onda se ispričavam, ali mi ne trebate Kung Fu Tsea citirati i pamet soliti!

Dajte čovjeku prvo šansu, ako je u nevolji pogrešio, onda ga stavljajte u pitanje.

Sve dobro i sa poštovanjem.

Z.Gleißberg
Z.Gleißberg
10 years ago

Gospodine Markulin, Vi mjenjate ljubav sa nacionalizmom, voljeti domovinu se moze i bez pjesama kao sto su Tompsonove. Ja se ne moram derati i vikati da volim svoju domovinu, i usto vrijeme vrijedati nekog drugog, sa nekakvim nacionalisticko pobojanim tekstovima. Ljubav prema domovini je kad ja cinim djela koja toj istoj pomazu za napredak, ali nikako na ovaj nacin da potcjenjujemo i vrijedamo bilo koga. Ali ocito mnogi Hrvati shvatili demokraciju kao pravo na sve gluposti. I ako si Tompson uzima za primjer takve koji se takoder sluze nacionalistickim parolama, onda to znaci da on koristi svoju popularnost da siri… Read more »

I. Markulin
I. Markulin
10 years ago

Dragi prijatelji,

Berlin sutra bez Marka ostaje!!!

Ipak sramota ta organizacija, taj ugovor, mizeran otpor, taj prkos i nered! Ako je več 02.04. bio ukinut ugovor, što se to onda čekalo i spavalo??? I zašto se to nije malo prije moglo objaviti, nego jedan dan prije koncerta? Zašto su karte bile uvijek još u prodaji? Kakav “Essen”?

Ne poštovana Gospođo Urošević: Vaše ludilo/loše misli ne “prolazi”, believe it or not.
Ko svoju zemlju i svoj narod ne voli, ne voli
ni sebe a kamoli druge.

Sa poštovanjem.