KOMENTAR TJEDNA

Komentari na tekst PRIZNANJE NAMA

Slavonka 02.07.2015./ Ma da! Nije neka financijska raskoš no ponajprije veliko je to priznanje koje čovjeku godi. Čestitke inicijatorici Programa urednici Sonji. Kada bude potrebno i mi suradnici ćemo ‘uskočiti’. Nadam se!

Dragica/02.07.2015./ Čestitam, draga urednice, ponajprije tebi a i svima koji vrijedno rade i šalju svoje priloge! Lijepo je za promjenu čuti i dobre vijesti. Puno uspjeha u daljnjem radu!

Josip Mayer/ 02.07.2015./ Čestitam Gospođo Sonja Breljak
Vrijeme je za slavlje i feštanje možda bi nas jedan “Hevatski Bal” okupio još više politički i društveno sve zajedno. Pokojni Emil da zna i može u grobu bi se okrenul,što se je postiglo, po radu i zasluzi kao prvo Vas dvoje. Jer da Vas dvoje nije bilo u dogovoru, ne bi bilo ni nas aktivnih, što baš i nisu tako male brojke.Kako i sami vidimo, brojke aktivnih dobrovoljaca različitih vrsta se iz dana u dan povećavaju. Znači da će nam HGB postati još interesantniji s time i draži i ljepši. Slažem se da je portal HGB jedna cijela knjiga, različitih spisatelja, književnika, novinara i pojedinaca. I na kraju, priključujem se i sam ovim zadnjim riječima:

– Na kraju kraja, radilo se o više ili manje novca, ovdje se ponajviše ipak radi o priznanju našeg rada o čemu zorno govori odluka Državnog ureda i potpora našem projektu.

I Vašeg rada dragi suradnici.

Priznanje je to svima nama.

I tebi Emile.

I tebi.

Hvala i gospođi Dariji Krstičević, predstojnici Državnog ureda za Hrvate izvan domovine, koja se na posebni način zalaže za nas Hrvate u iseljeništvu.

Ante Karacic/ 02.07.2015./ CESTITKA. U prvom redu ovo treba shvatiti kao veliko priznanje. Puno vijesti o događanjima u Njemačkoj a i šire, prvo su objavljene na HGB a onda su ih kasnije prenijeli drugi mediji. Sjetimo se samo vjesti iz Afrike, Tasmanije, Cilea, Argentine i gotovo iz svih Evropskih zemalja.

A i 10 000 kuna nije za baciti. Sigurno ce doprinijeti do pokretanja jos puno novih stvari a nadam se i izdavanja Emilove knjige.

Elizabeta Kopic/ 03.07.2015./ Čestitam urednici i dopisnicima!

Dubravka /04. Čestitke Urednici i aktivistima HGB. Naravno, to je priznanje za zasluge i našem nezaboravnom Emilu.

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments