PJESNICI NA OKUPU U REŠETARIMA

kld-2Rešetari/ Književno likovno društvo “Rešetari” iz Rešetara organizira od 16. do 18. rujna  2016.godine, tradicionali a 19-ti po redu, REŠETARAČKI SUSRET PJESNIKA.

Organizator je izdao Zbornik izabranih radova pristiglih na natječaj u kojemu su zastupljena 192 autora. Od tog broja, njih 75 iz Novog Zelanda, Australije, JAR, USA, Kanade …najavilo je već i dolazak u Rešetare.

Dvodnevni program Suseta u Rešetarima sadrži: otvaranje izložbe Moliških Hrvata, promocija Zbornika mladih pjesnika, Susret pjesnika s učenicima osnovnih škola, promocija Zbornika pjesama rešetaračkog susreta pjesnika, prijem kod načelnika općine te pjesnička večer XIX. rešetaračkog susreta pjesnika i druženje sudionika.

Pokroviteljica ove manifestacije je predsjednice RH, Kolinda Grabar Kitarović

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Josip Mayer
7 years ago

Svaka čast organizatorima i izvršiteljima susreta.

Bio bi to također jedan povjesni posebni događaj,ali i prilika za daljnja buduća književna upriličenja.Zato i sam smatram.Dobro bi bilo preispitati moguću situaciju.Nebi li se jednom prilikom, svi zajedno mogli naći u društvo Berlinskih možda i nekih drugih u njemačkoj,iseljeničkih pjesnika i književnika.