DOKAD MISLIŠ ŠUTJETI

HORVATINČIĆ JE OSLOBOĐEN, A TI SE SRAMI (DA BAŠ TI KOJI ČITAŠ)!!

piše: Antonio Gavran

Danas, 13.10.2017. još jednom su hrvatski sudovi dokazali da „para vrti gdje burgija neće“.

Oslobođen je još jedan od „hrvatskih velikana“ koji sve može, jer onaj koji ima „šuške“ u hrvatskom sustavu je  jedan od bogova hrvatske mitologije koje se mogu postidjeti i grčka i rimska.

Ubiješ dvoje ljude svojom nepažnjom i onda dobiješ sve bolesti iz međunarodne klasifikacije bolesti, jer, eto, jadan, u trenutku si ostao bez svijesti i nisi mogao ništa, za sat vremena si opet sjedio i pio sa svojom ekipom jer je jedan telefonski proziv sve riješio, idućih 7 godina sudjeluješ u predstavi za javnost.

A narod pun gnjeva, sretan je jer će netko od „onih iz visina“ napokon nadrapati. Po „163.“ puta svi povjeruju jer Hrvati su poznati po kolektivnoj amneziji, pa čak i po sinkopi (gubitku svijesti kao što je imao Horvatinčić).

I onda, i taj „163.“ puta neki sudac svih državljana hrvatske države raširi svoje prste toliko široko da bi i jahta mogla proći kroz njih, pa progleda “161” jadnom tajkunu kroz prste, jer, eto ne bi on, samo se dogodilo nešto…

Da je malo mlađi možda bi dobio školovanje, npr. U Švicarskoj ?!?

Pitam te!

Da baš tebe, imaš li ti vlastito dostojanstvo?

Jesi li se školovao, ratovao, izgubio nekoga za samostalnost ove države radi ovakvih nedodirljivih?

Jesu li ti možda djeca, prijatelji, roditelji otišli iz „Lijepe naše“ jer nemaju gdje raditi, jer je sve netko pokrao dok si ti držao ruku na srcu, a netko je za vrijeme himne „vrpao“ po tvojim džepovima?

A ti sjediš, čitaš ovo, ni sam ne znaš zašto, lajkaš sve objave protiv države i šutiš… !!!

Šutiš, jer kad netko progovori u tvojoj blizini, okrećeš se na sve četiri strane svijeta pitajući se je li me čuo netko od ovih moćnika od kojih bi i ja mogao izvući danas-sutra nešto.

Na kraju dođeš do vrhunca i shvatiš da možeš dobiti samo gripu, a svi ovi s vrha smiju ti se jer si jadan…

Jadan jer uz tebe ima još 4 milijuna onih koji šute i gunđaju sami sebi u bradu.

Pitaš li se ikada, kolika je moć nas 4 milijuna ako se udružimo?

Ako nisi, pitaj se…

Čemu strah!

Dokad više misliš šutjeti?

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Josip Mayer
Josip Mayer
6 years ago

U svakom slučajo ovo je naša hrvatsk sramota.Na koji neljudski način se postupa sa stranim državljaima.Koji su nam ujedno i turisti.Nadajući se da su u europskoj hrvatskoj sigurni i pravno zaštićeni.

Stjepan Poljaković
6 years ago

Ja pročitao i ni malo se ne stidim. Zašto bih se ja stidio? Ja nisam pisao zakone. Nisu zakonodavci dolazili u moj restoran na škampe, školjke i ostale delicije nego u restoran dotičnoga. Ni ja ni moj rod nismo imali koristi od dotičnoga.Mogao bih nabrajati ali nema smisla. Kažu da je pravobraniteljica za djecu preporučila toj istoj djeci da uče jezike i bježe van. Pametnom dosta.