POZIV NA PANEUROPSKI PIKNIK I PREDSTAVLJANJE “RIJEČI”

Prenosimo poziv iz pera Ivice Košaka, predsjednika Hrvatske kulturne zajednice – Ogranka Matice hrvatske u Wiesbadenu 

“Poštovani članovi i prijatelji Hrvatske kulturne zajednice – Ogranka Matice hrvatske u Wiesbadenu, osobno i  ispred Hrvatske kulturne zajednice – Ogranka Matice hrvatske u Wiesbadenu ) srdačno Vas  pozivam u subotu, 13. travanja 2019. godine na  Paneuropski piknik u okviru ovogodišnjeg goEast filmskog festivala u Wiesbadenu.

HKZ-Wi/OMH je suroganizator ovog piknika na centralnom trgu, ispred gradske vijećnice u Wiesbadenu.

To je i za Vas/Tebe dobra zgoda da se od 10 do 17 sati nađete u središtu događanja, na samo filmskog festivala na kojemu predstavnici HKZ-Wi/OMH djeluju u radu žirija, nego i da se  s čašicom vina i zalogajem ribe pridružite diskusiji filmskom nastupu hrvatske kulture.

Redakcija našeg časopisa Riječ izdala je posebno izdanje – izbor tekstova o odrazu rada goEast filmskog festivala na rad kulturne zajednice.

Predstavljanje posebnog izdanja časopisa Riječ br. 1 za 2019 godinu u povodu goEast filmskog festivala biti će u srijedu, 10. travnja, 2019. godine, s početkom u 19:00 sati,Domu kardinala Kuharića (Hrvatska katolička misija),Holsteinstr. 15a, (ugao Waldstrasse 39a), Wiesbaden.

Diskusija u Hrvatskoj čitaonici u Wiesbadnu treba doprinijeti boljem razumijevanju i korištenju vizualnih medija.

Gosti su dobrodošli, a pozovite prijatelje i poznate!

unnamed

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments