LIJEP START U NOVO LJETO

tekst: Sonja Breljak

zajednicaBerlin/ Hrvatska kulturno-umjetnička i sportska zajednica Berlin je jedino udruženje berlinskih Hrvata koje je organiziralo svečanu proslavu Nove godine.

Prostor Hrvatske zajednice ispunila su tom prigodom svečana odijela i večernje toalete. a glazbeni, zabavni dio očekivano dobro su odradili Tomislav Gelo i Dražen Podonjak.

– Bilo je gostiju koji su dugi niz godina u Berlinu a prvi su puta na proslavi Nove u Zajednici, kao i onih koje nitko od prije nije poznavao ili onih koji su prešli stotinu kilometara da bi s nama čekali novu godinu, rekla nam je zadovoljno Karmen Meić, predsjednica Hrvatske zajednice, objavljujući ujedno i sljedeću čestitku:

Svima Vama dragi članovi i prijatelji Hrvatske zajednice Berlin koji ste s nama dočekali Novu 2020. godinu jedno veliko hvala na divnom druženju, na prekrasnoj večeri, na osjećaju zajedništva kao jedne velike obitelji. Hvala svima koji su svojim radim pomogli u organizaciji te našim Tomislavu i Draženu, koji su nam svojom svirkom atmosferu zagrijali do usijanja. Vaše zadovoljstvo nama je podstrek da svaku slijedeću organizaciju zabava dignemo na još viši nivo.
Svima ostalima jednako tako uspješnu i sretnu 2020. godinu želi Upravni odbor Hrvatske zajednice Berlin!

Podsjetimo, pred Hrvatskom zajednicom Berlin puno je posla u danima i mjesecima koji su ispred. Naime, pored redovitih aktivnosti ovog udruženja, Folklor Hrvatske zajednice Berlin, podržan sredstvima Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan RH,  sudjelovat će na ovogodišnjim Đakovačkim vezovima kao i na međunarodnoj smotri folklora u San Remu. Pripreme za ove nastupe počinju već u večernjim satima sljedećeg petka. Pridružite se!

Hrvatska zajednica Berlin je na adresi: Karl Marx-Str. 204-206, 12055 Berlin.

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments