NA NEDJELJNE MISE I DALJE UZ PRIJAVU

foto: Sonja Breljak

Berlin/ Misno slavlje u crkvi svetog Sebastiana u 11:30 prošle nedjelje bilo je posljednje koje se prenosilo putem YouTube kanala.

Točnije, u pročitanoj obavijesti, o tome je voditelj Misije, fra Zvonko Tolić, rekao sljedeće:

Svete mise preko našeg YouTube kanala više nećemo prenositi, jer smatramo da neće biti više potrebe, a ne želimo vjernike naviknuti na nesvakidašnju i nenormalnu situaciju da je dovoljno iz vlastitog doma sudjelovati na svetoj misi preko raznih medija. To je u redovitim prilikama primjereno i opravdano samo bolesnima i starijima. Budući da se situacija smiruje, a vjernici mogu doći na svetu misu, doduše u ograničenom broju, ne vidimo potrebe za daljnjim prenošenjem.

Hvala svima na pomoći u organizaciji svetih misa u proteklim mjesecima, a posebno Matiji Ćosić, Ani Draganović, Tihani Zorić, Bernadet Mudri, Vladi Šariću i Tomiju Orloviću. Posebno hvala našim čitačima i pjevačima.

Zbog malog broja zainteresiranih, dokida se subotom večernja sveta misa (Vorabendmesse) u 18.30 te nedjeljom u 18.30.

Za sada nedjeljne svete mise do daljnjega ostaju na Weddingu, jer ni u Spandau ni na Meringhdammu za sada nemamo tehničkih mogućnosti imati veći broj vjernika, nego to možemo ovdje.

Od 21. 6. nedjeljne su svete mise do daljnjega u 11.30 i 13.30 sati, a radnim danima, osim subote, u 18.30. Sve su svete mise i preko tjedna na Weddingu!

I dalje se potrebno prijaviti za sudjelovanje na svetim misama nedjeljom, bez obzira što je povećan broj onih koji mogu sudjelovati, a radim danima dovoljno se samo upisati u listu na ulazu u crkvu.

Subota: vjeronauk za prvopričesnike, ali u crkvi u 12.00. Vjeronauk za ostalu djecu za ovu školsku godinu, na žalost, dalje nećemo, iz preventivnih razloga, imati.

Sve ostale aktivnosti u našoj misiji (npr. Folklor), iz istih preventivnih razloga, za ovu školsku godinu neće se više održavati ni u jednoj grupi, sve do jeseni.

Ubrzo će školski ljetni praznici (nekima već ovog tjedna). Želimo vam svima Božji blagoslov i lijepi provod, ma gdje bili, posebno u Domovini! Naš poticaj svima da idu u Domovinu i tako pomognemo ugroženi hrvatski turizam i gospodarstvo!

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments