TRI BESPLATNE ULAZNICE ZA ON LINE KAZALIŠTE

Kazalište Planet Art iz Zagreba nudi tri besplatne ulaznice najbržim čitateljima

Kazalište Planet Art iz Zagreba čiji je osnivač i ravnatelj Marko Torjanac, pokrenulo je inovativan kazališni projekt – On line kazalište uživo i o tome  nas pismom obavijestilo a onda i mi objavom priloga i naše čitatelje.

Ukratko, riječ je o kazališim predstavama koje se održavaju uživo, a koje putem streaminga možete gledati iz svojeg dnevnog boravka, s putovanja ili gdje god se nalazite po cijelom svijetu umjesto iz kazališne dvorane.

Predstave se prenose s 4 kamere, prilagođene su tv i on line mediju čime postaju, kako ih gledatelji opisuju,  ‘kombinacijom kazališta i fima, a za cijenu ulaznice od 39 kuna predstave može gledati cijela obitelj.

Predstave se izvode svake nedjelje u 20h po hrvatskom vremenu, a raspored izvođenja i prodaja ulaznica za streaming mogu se naći na web adresi https://live.planet-art.hr/ .

Registracija je jednostavna, a po kupnji ulaznice gledatelji dobivaju e-mail s linkom za predstavu.

U On line kazalištu uživo svake nedjelje naizmjenično možemo pogledati tri popularne komedije Kazališta Planet Art koje su među najizvođenijim predstavama u Hrvatskoj u posljednjih desetak godina. To su: VELIKA ZVJERKA, TKO JE OVDJE LUD? i RITINA ŠKOLA.

Za prvu nedjelju koja je pred nama, dakle 22.11.2020. godine, Kazalište Planet  Art iz Zagreba nudi tri besplatne ulaznice za on line kališnu predstavu čitateljima Hrvatskog glasa Berlin.

Imate li želju i volju pogledati on line kazalište u nedjelju od 20 sati, ostvarite što prije s nama kontakt putem eMaila ili Facebooka ili na bilo koji drugi način. Troje najbržih bit će gledatelji on line predstave u nedjelju koja je pred nama. Odabranima će se javiti organizator te  će dobitnici na  e-mail tada primiti link s ugrađenom šifrom za prijenos predstave.

Jedina obveza sretnih dobitnika bit će da nam nakon odgledane predstave, upute putem emaila koju rečenicu s impresijama i mišljenjem o upravo odgledanom.

Dakle, tko nas prije kontaktira, prije će u rukama imati besplatnu ulaznicu za nedjeljno on line kazalište. Sretno!

 

 

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments